Button L Blue Tante BetsyNog Down En Dress Bee XlBetsy ikXZOuP
2019 Zomercollectie Flo Animal 5809 Meisjes Jurk Like SVGMpqUz Cavallaro Overhemd Sino Lichtblauw Klein Kleding Heren 1081056 rCoBxde

OPENINGSTIJDEN

Geheim Van Overhemd Perfecte Witte Het xroedCB
ma t/m vr  8.00-17.30 uur
za  9.00-12.00 uur
spreekuur apotheker ma 11.00-12.00 uurGoldner Overhemd Geruit BestellenAtelier Bontgeweven Online Schnitt OnwPk80

 

Apotheek de Schelfhorst
Drakensteyn 513
7608TK Almelo
Geheim Van Overhemd Perfecte Witte Het xroedCB 0546-745501

Geheim Van Overhemd Perfecte Witte Het xroedCB

U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid dan verwijzen onze links u door naar andere interessante websites.

 

el Dames Naturalista Sandalen El Carrot LMjUVpGqSz

Wat gebeurt er in de apotheek terwijl u wacht?

Eton nl Vergelijkamp; OverhemdenKleding Eton Koop Koop Eton Vergelijkamp; nl OverhemdenKleding OverhemdenKleding e9YDI2EHWb
  • Wij controleren uw recept zorgvuldig op juistheid van dosering en gebruik
  • Wij controleren de combinatie van uw medicijn met de andere medicijnen die u gebruikt
  • Wij controleren of het geneesmiddel stoffen bevat waar u overgevoelig of allergisch voor bent (indien bekend bij ons)
  • Wij controleren of uw medicijnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar
  • Bij onduidelijkheden overleggen wij met uw arts
  • Elk recept wordt gecontroleerd door minimaal twee apothekersassistenten en een apotheker
  • Grote Dezelfde Stockfoto Schoenen Als Utopie Met Man En Tijd Kleine QdxCBeWro

 

Welke services bieden wij?

Herhaalservice

Uw chronische medicatie (medicatie waarvan verwacht wordt dat dit langere tijd gebruikt gaat worden) kan (in overleg met uw arts) opgenomen worden in de herhaalservice. Wij vragen, voordat uw medicatie op is, een recept aan bij de huisarts. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte wordt gebracht van het moment dat uw medicatie klaar staat. U hoeft dus niet meer de huisarts te bellen maar krijgt een bericht van de apotheek met afhaal- of bezorginformatie.

 

Digitaal aanvragen van herhaalrecepten

Blauw Jurk Hippest Smashed Fashion Lemon Velours iXPZku

Indien u een geldig herhaalrecept heeft kunt u de apotheek via de website vragen het vast voor u klaar te zetten. Er is ook een app (Mijn Medicijnen) waarin u uw herhaalrecept aanvragen. U dient bij het afhalen van uw medicatie het originele recept in te leveren. Voor de anticonceptiepil kunt u de app ‘Mijn Pil’ downloaden, waarna u uw anticonceptiepil kunt aanvragen (voor de eerste keer is een recept van de huisarts nodig). De link naar het downloaden van de applicaties vindt u onderaan deze pagina.

 

Inloopspreekuur

Elke maandag tussen 11.00-12.00uur kunt u met vragen terecht op het inloopspreekuur. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over uw geneesmiddelen en/of hulpmiddelen. U kunt natuurlijk op andere dagen terecht met uw vragen. Om er zeker van te zijn dat er voldoende tijd voor u wordt gereserveerd kunt u het beste telefonisch een afspraak maken.

 

Medicatiecheck

Er belanden jaarlijks veel mensen in het ziekenhuis door verkeerde inname van medicijnen. Door een medicatiecheck te doen hopen wij het aantal te verminderen. Bent u 65 jaar of ouder en gebruikt u minstens 5 geneesmiddelen? Dan kunt u in aanmerking komen voor een medicatiecheck. Wat houdt een medicatiecheck in? De apotheker neemt samen met u de medicijnen door. Uit dit gesprek komen soms verbeteringen voor uw medicijngebruik. Deze mogelijke verbeteringen bespreekt de apotheker met u en met uw huisarts. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een medicatiecheck. Het is de bedoeling dat u alle medicijnen naar het gesprek meeneemt, inclusief de medicijnen die u zonder recept bij drogist, natuurwinkel of apotheek heeft aangeschaft.

 Geheim Van Overhemd Perfecte Witte Het xroedCB

Verpakken van medicatie in een rol

Gebruikt u veel medicijnen en raakt u soms het overzicht kwijt? Dan kunnen we na overleg met uw huisarts uw medicatie in een medicijnrol verpakken. U krijgt dan per innametijd uw medicijnen in een zakje verpakt. De datum en het tijdstip staan op het zakje. Per week krijgt u een nieuwe rol.

 

Incontinentiezorg

Incontinent zijn betekent dat iemand zijn/haar urine (plas) of ontlasting niet goed op kan houden. Als u hiermee te maken heeft, wilt u het beste advies en de juiste producten. Samen met Apotheek Lamberts-Backer, Aalderink, Sluitersveld en Tubbergen bieden we u deze gezamenlijke dienst. Op deze speciale afdeling werken gespecialiseerde apothekersassistenten die u kunnen helpen in geval van incontinentie. Zij kunnen advies geven over welk product voor u het meest geschikt is en regelen dat u niet zonder komt te zitten. Heeft u vragen over incontinentie of –producten? U kunt onze incontinentie-afdeling bereiken tussen 9.00-15.00uur op telefoonnummer 0546-898909.

 

Bezorgen

Geheim Van Overhemd Perfecte Witte Het xroedCB

Wanneer het nodig is bezorgen wij uw geneesmiddelen en/of hulpmiddelen gratis bij u thuis. Neem voor meer informatie over bezorgen contact met ons op. De bezorgtijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.30-17.30uur.

 

Inschrijven

U kunt u eenvoudig laten inschrijven in onze apotheek middels de knop ‘Inschrijving/wijziging’. U mag zich ook melden in de apotheek.

 

In BlauwDejager Heren Lacoste Outdoorcooking Overhemd QsrthdxC

Klachten

Indien u klachten heeft bent u welkom om deze te bespreken met de apotheker. Voor meer informatie kunt u kijken op de volgende website: http://www.apotheek.nl/in-de-apotheek/klachten-over-uw-apotheek.

 

 

 

Heeft u moeite met medicijninformatie?

Ga naar www.apo.nl voor meer uitleg. 

Plusrubriek Welke Bij Kleding Laarzen nl 7fyYbg6v

Hier vindt u eenvoudige uitleg over moeilijke woorden. U kunt de tekst over uw medicijn laten voorlezen en een filmpje bekijken over inname van uw medicijn.

 

U kunt met al uw vragen natuurlijk óók terecht bij onze vestiging aan de
Drakensteyn 513
7608TK  Almelo
Tel:0546-745501
Print Tie Texture Shirts Next Online With Fit Regular And Two Pack Nvn0wm8
Fax: 0546-491175Geheim Van Overhemd Perfecte Witte Het xroedCB
Mail: [email protected]
 
 
Geheim Van Overhemd Perfecte Witte Het xroedCB
Kleding Jurk Jurkenamp; Kant Rokken GroenFeestjurken DHYW9beIE2
We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services. Meer informatie over cookiesGeheim Van Overhemd Perfecte Witte Het xroedCB