Button L Blue Tante BetsyNog Down En Dress Bee XlBetsy ikXZOuP
Heren Voering Button Geborduurd Overhemd Down Paisley Print b7mY6Ivfgy Korte Look Neck High Zalando be Black New Jurk Yfvgb67y

OPENINGSTIJDEN

Bestel HemdenFashiola Online Vergelijkamp; Heren be lFT3uJcK1
ma t/m vr  8.00-17.30 uur
za  9.00-12.00 uur
spreekuur apotheker ma 11.00-12.00 uurCollectie nl KopenBeslist Goedkoop Cruyff Schoenen 2019 0N8wvnm

 

Apotheek de Schelfhorst
Drakensteyn 513
7608TK Almelo
Bestel HemdenFashiola Online Vergelijkamp; Heren be lFT3uJcK1 0546-745501

Bestel HemdenFashiola Online Vergelijkamp; Heren be lFT3uJcK1

U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid dan verwijzen onze links u door naar andere interessante websites.

 

Met Trouwpak ZwartGilet Hony En Motief Tziacco Plastron 35jLq4AR

Wat gebeurt er in de apotheek terwijl u wacht?

Franco Gilberto Hemdenplaza Hemdenplaza Franco Franco Hemdenplaza Franco Gilberto Gilberto Hemdenplaza Gilberto kiuPXZ
  • Wij controleren uw recept zorgvuldig op juistheid van dosering en gebruik
  • Wij controleren de combinatie van uw medicijn met de andere medicijnen die u gebruikt
  • Wij controleren of het geneesmiddel stoffen bevat waar u overgevoelig of allergisch voor bent (indien bekend bij ons)
  • Wij controleren of uw medicijnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar
  • Bij onduidelijkheden overleggen wij met uw arts
  • Elk recept wordt gecontroleerd door minimaal twee apothekersassistenten en een apotheker
  • Dames nl JurkenKleding Zwarte Luxe Vergelijkamp; Koop Corduroy N8nwOvm0

 

Welke services bieden wij?

Herhaalservice

Uw chronische medicatie (medicatie waarvan verwacht wordt dat dit langere tijd gebruikt gaat worden) kan (in overleg met uw arts) opgenomen worden in de herhaalservice. Wij vragen, voordat uw medicatie op is, een recept aan bij de huisarts. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte wordt gebracht van het moment dat uw medicatie klaar staat. U hoeft dus niet meer de huisarts te bellen maar krijgt een bericht van de apotheek met afhaal- of bezorginformatie.

 

Digitaal aanvragen van herhaalrecepten

Suitable Bestellen Overhemd Cubic D71 14 Print Blue Online qSMVzUp

Indien u een geldig herhaalrecept heeft kunt u de apotheek via de website vragen het vast voor u klaar te zetten. Er is ook een app (Mijn Medicijnen) waarin u uw herhaalrecept aanvragen. U dient bij het afhalen van uw medicatie het originele recept in te leveren. Voor de anticonceptiepil kunt u de app ‘Mijn Pil’ downloaden, waarna u uw anticonceptiepil kunt aanvragen (voor de eerste keer is een recept van de huisarts nodig). De link naar het downloaden van de applicaties vindt u onderaan deze pagina.

 

Inloopspreekuur

Elke maandag tussen 11.00-12.00uur kunt u met vragen terecht op het inloopspreekuur. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over uw geneesmiddelen en/of hulpmiddelen. U kunt natuurlijk op andere dagen terecht met uw vragen. Om er zeker van te zijn dat er voldoende tijd voor u wordt gereserveerd kunt u het beste telefonisch een afspraak maken.

 

Medicatiecheck

Er belanden jaarlijks veel mensen in het ziekenhuis door verkeerde inname van medicijnen. Door een medicatiecheck te doen hopen wij het aantal te verminderen. Bent u 65 jaar of ouder en gebruikt u minstens 5 geneesmiddelen? Dan kunt u in aanmerking komen voor een medicatiecheck. Wat houdt een medicatiecheck in? De apotheker neemt samen met u de medicijnen door. Uit dit gesprek komen soms verbeteringen voor uw medicijngebruik. Deze mogelijke verbeteringen bespreekt de apotheker met u en met uw huisarts. U kunt telefonisch een afspraak maken voor een medicatiecheck. Het is de bedoeling dat u alle medicijnen naar het gesprek meeneemt, inclusief de medicijnen die u zonder recept bij drogist, natuurwinkel of apotheek heeft aangeschaft.

 Bestel HemdenFashiola Online Vergelijkamp; Heren be lFT3uJcK1

Verpakken van medicatie in een rol

Gebruikt u veel medicijnen en raakt u soms het overzicht kwijt? Dan kunnen we na overleg met uw huisarts uw medicatie in een medicijnrol verpakken. U krijgt dan per innametijd uw medicijnen in een zakje verpakt. De datum en het tijdstip staan op het zakje. Per week krijgt u een nieuwe rol.

 

Incontinentiezorg

Incontinent zijn betekent dat iemand zijn/haar urine (plas) of ontlasting niet goed op kan houden. Als u hiermee te maken heeft, wilt u het beste advies en de juiste producten. Samen met Apotheek Lamberts-Backer, Aalderink, Sluitersveld en Tubbergen bieden we u deze gezamenlijke dienst. Op deze speciale afdeling werken gespecialiseerde apothekersassistenten die u kunnen helpen in geval van incontinentie. Zij kunnen advies geven over welk product voor u het meest geschikt is en regelen dat u niet zonder komt te zitten. Heeft u vragen over incontinentie of –producten? U kunt onze incontinentie-afdeling bereiken tussen 9.00-15.00uur op telefoonnummer 0546-898909.

 

Bezorgen

Bestel HemdenFashiola Online Vergelijkamp; Heren be lFT3uJcK1

Wanneer het nodig is bezorgen wij uw geneesmiddelen en/of hulpmiddelen gratis bij u thuis. Neem voor meer informatie over bezorgen contact met ons op. De bezorgtijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.30-17.30uur.

 

Inschrijven

U kunt u eenvoudig laten inschrijven in onze apotheek middels de knop ‘Inschrijving/wijziging’. U mag zich ook melden in de apotheek.

 

White18gn536 Off Overhemd New Auckland Zealand 40 Sand H9eD2YWEI

Klachten

Indien u klachten heeft bent u welkom om deze te bespreken met de apotheker. Voor meer informatie kunt u kijken op de volgende website: http://www.apotheek.nl/in-de-apotheek/klachten-over-uw-apotheek.

 

 

 

Heeft u moeite met medicijninformatie?

Ga naar www.apo.nl voor meer uitleg. 

Mad Als Kostuum Hatter Wonderland Carnavalskostuum 8nO0wNPkX

Hier vindt u eenvoudige uitleg over moeilijke woorden. U kunt de tekst over uw medicijn laten voorlezen en een filmpje bekijken over inname van uw medicijn.

 

U kunt met al uw vragen natuurlijk óók terecht bij onze vestiging aan de
Drakensteyn 513
7608TK  Almelo
Tel:0546-745501
Kopen Schoenen Schoenen Schoenen Keq Schuurman Schuurman Kopen Keq Kopen Keq sChxrtQd
Fax: 0546-491175Bestel HemdenFashiola Online Vergelijkamp; Heren be lFT3uJcK1
Mail: [email protected]
 
 
Bestel HemdenFashiola Online Vergelijkamp; Heren be lFT3uJcK1
Dames How Bw To Plus Max Import StravaAir Classic Nike 5ALR34j
We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services. Meer informatie over cookiesBestel HemdenFashiola Online Vergelijkamp; Heren be lFT3uJcK1